Për "Venom" do të dhurojmë bileta FALAS!

15.10.2018
price game
Përgjigjuni saktë në pyetje dhe fitoni bileta për filmin "Venom"

Kur Eddie Brock merr kompetencat e një simbioze, ai do të duhet të lirojë alter egon e tij "Venom" për të shpëtuar jetën e vet...

Kuizi ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuizit do të kontaktohen përmes e-mailit me datën 15 tetor.

Për të marë pjesë në llotari ju duhet të jeni të kyçur në webfaqen tonë.