Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

Për "The Nun" do të dhurojmë bileta FALAS!

24.09.2018
price game
Përgjigjuni saktë në pyetje dhe fitoni bileta për filmin "The Nun"

Një prift me një të kaluar të komplikuar dhe një murgeshë fillestare dërgohen nga Vatikani për të hetuar vdekjen e një murgeshë të re në Rumani dhe për t'u përballur me një forcë të ligë në formën e një murgeshë demonike..

Kuizi ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuizit do të kontaktohen përmes e-mailit me datën 24 shtator në orën 17:00.

Për të marë pjesë në llotari ju duhet të jeni të kyçur në webfaqen tonë.