Për "A Quiet Place" do të dhurojmë bileta FALAS!

18.04.2018
price game
Përgjigjuni saktë në pyetje dhe fitoni bileta për filmin "A Quiet Place"

Një familje jeton një ekzistencë të izoluar në heshtje të plotë, nga frika e një kërcënimi të panjohur që ndjek dhe sulmon edhe zhurmën më të vogël..

Kuizi ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuizit do të kontaktohen përmes e-mailit me datën 18 prill në orën 17:00.

Për të marë pjesë në llotari ju duhet të jeni të kyçur në webfaqen tonë.