Për "Ready Player One" do të dhurojmë bileta FALAS!

04.04.2018
price game
Përgjigjuni saktë në pyetje dhe fitoni bileta për filmin "Ready Player One"

Kur krijuesi i botës virtuale të quajtur OASIS vdes, ai publikon një video ku sfidon të gjithë përdoruesit e OASIS të gjejnë vezën e tij të pashkëve, që do t'i japë gjetësit të saj dhe çmimin fitues. Wade Watts gjen të dhënën e parë dhe nis kërkimin për vezën.

Kuizi ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuizit do të kontaktohen përmes e-mailit me datën 11 prill në orën 17:00.

Për të marë pjesë në llotari ju duhet të jeni të kyçur në webfaqen tonë.