Për "Peter Rabbit" do të dhurojmë bileta FALAS!

28.03.2018
price game
Përgjigjuni saktë në pyetje dhe fitoni bileta për filmin "Peter Rabbit"

Përshtatje e moderuar e përrallës klasike të Beatrix Potter rreth lepurit rebel, që përpiqet të hyjë tinëz në kopshtin me perime të fermerit..

Kuizi ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuizit do të kontaktohen përmes e-mailit me datën 2 prill në orën 17:00.

Për të marë pjesë në llotari ju duhet të jeni të kyçur në webfaqen tonë.