Për "Maya the Bee 2" do të dhurojmë bileta FALAS!

06.03.2018
price game
Përgjigjuni saktë në pyetje dhe fitoni bileta për filmin "Maya The Bee 2"

Kur Maya e vë në siklet perandoreshën e Buzztropolës pa dashje, ajo detyrohet të bashkohet me një grup insektesh dhe të konkurrojë në "Honey Games" për një shans për të shpëtuar kosheren e saj.

Kuizi ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuizit do të kontaktohen përmes e-mailit me datën 9 mars në orën 17:00.

Për të marë pjesë në llotari ju duhet të jeni të kyçur në webfaqen tonë.