Për "Red Sparrow" do të dhurojmë bileta FALAS!

06.03.2018
price game
Përgjigjuni saktë në pyetje dhe fitoni bileta për filmin "Red Sparrow"

Balerina Dominika Egorova është caktuar kundër vullnetit të saj për t’u bërë “zog”, një joshëse e trajnuar në shërbimin sekret rus, ku mëson të përdorë trupin e saj si një armë. Por misioni i saj i parë, me nën shenjestër një oficer të CIA, kërcënon sigurinë e të dy kombeve.

Kuizi ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuizit do të kontaktohen përmes e-mailit me 11 mars në orën 17:00.

Për të marë pjesë në llotari ju duhet të jeni të kyçur në webfaqen tonë.