Për "Johnny English 3" do të dhurojmë bileta FALAS!

01.10.2018
price game
Përgjigjuni saktë në pyetje dhe fitoni bileta për filmin "Johnny English 3"

Pasi një sulm kibernetik zbulon identitetin e të gjithë agjentëve të fshehtë në Britani, Johnny English është i detyruar rikthehet nga pensioni për të gjetur hakerët e organizatës..

Kuizi ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuizit do të kontaktohen përmes e-mailit me datën 1 tetor në orën 17:00.

Për të marë pjesë në llotari ju duhet të jeni të kyçur në webfaqen tonë.