Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

Valentine's Day në Cineplexx

Për ditën e te dashuruarve, Cineplexx organizon eventin "Valentine's Day".

Të gjithë ata që blejnë bileta për këtë event, mund të bëhen pjesë e lojës së madhe shpërblyese, ku do ta shpërblejmë një çift me një udhëtim në Dubrovnik mundësur nga Globus Travel.

Pasi ta shikoni filmin, mos harroni t’i fusni biletat tuaja me emër, mbiemër dhe numër telefoni në kutinë e lojës shpërblyese që gjendet në korridor të kinemasë.

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Bad Boys for Life

Marcus Burnett tani është një inspektor policie dhe Mike Lowery është në një krizë të jetës së mesme. Ata bashkohen përsëri kur një mercenar shqiptar, vëllai i të cilit ata vranë, u premton atyre një bonus të rëndësishëm.

Bad Boys for Life

Birds of Prey

Pas ndarjes nga Joker, Harley Quinn bashkohet me superheroinat Black Canary, Huntress dhe Renee Montoya për të shpëtuar një vajzë të re nga një kriminel i ligë.

Birds of Prey

I Love Tropoja

Një djalë me ambicie të mëdha për jetën, shpreson që së shpejti do të vendoset në pozicionin që meriton në kompaninë ku ai punon, por cuditërisht ndodh e kundërta. Djali e gjen veten aty ku nuk e kishte menduar kurrë, në një qytet verior, në Tropojë (në qytetin e Marko Hoxhës në filmin “Taken”), ku duket se shpresa ka vdekur bashkë me botën në mendjen e tij. Gjate kalimit të kohës ai kupton se jeta në qytetin e largët nuk ishte aspak ashtu si e kishte menduar. Njerëzit nuk janë të egër dhe nuk ka rreziqe që I kanosin jetën, madje ashtu papritur ai gjen dashurine e jetës së tij.

I Love Tropoja