Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

Super Saver

Çdo të dielë të parë të muajit mund ti shikoni 5 filma te perzgjedhur për vetëm 3 euro me ofertën super saver!

Cineplexx nga kjo e dielë dhe çdo të dielë të parë të muajit sjell ofertën super saver!
Ç’farë është Super Saver?
Super Saver sjell tek adhuruesit e filmave, 5 filma te perzgjedhur për vetëm 3 euro.

Super Saver- Çdo të dielë të parë të muajit

Super Saver- Çdo të dielë të parë të muajit mund të shikoni 5 filma të përzgjedhur për vetëm 3 euro!