Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

Super-ofertë për studenta!

Cineplexx sjellë menu speciale për studentët ku përfshihet:

Një biletë për filma 2D, Popcorn dhe pije duke filluar nga 5€. Çmimi mund të rritet prej 0,40€ deri në 1,20€ për filma mbi 120 min, si dhe 1,10€ për filma 3D.

Oferta vlenë vetëm për ditën e hënë.