Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

 • Cineplexx Prishtina
 • Cineplexx Prizren
Protokolli i Sigurisë

Protokolli i Sigurisë

Në bashkëpunim me

 • Çka do të bëjmë ne:
 • Do të adaptojmë planin e ulëseve në salla për të siguruar distancë 2m
 • Maksimumi i biletave të blera për familje/shoqëri është 5
 • Është rritur koha e pauzës ndërmjet filmave
 • Do të bëjmë pastrime dhe dezinfektime të rregullta të hapësirave të kinemasë
 • Punëtorët tanë do të mbajnë maska tërë kohën dhe do të monitorohet gjendja e tyre shëndetësore vazhdimisht
 • Do të ofrojmë dezinfektues për duar në hyrje të kinemasë, tualete dhe në korridore
 • Kemi bërë shënjimin e hapësirave të pritjes për të mbajtur distancën e duhur
 • Çfarë mund të bëni ju:
 • Blini biletat pa kontakt (me kartela)
 • Mbani maskën deri sa të uleni në sallë
 • Mbani distancën
 • Kujdesuni për higjienën tuaj dhe dezinfektoni duart
 • Ju lutem qëndroni në shtëpi nëse nuk ndjeheni mirë