Bonus dhe Premium Club

Çdo ditë

Të gjithë që posedojnë Bous Card apo Premium Card të Raiffeisen Bank, mund të përfitojnë nga oferta 1+1 ku për çdo biletë që bleni, fitoni tjetrën FALAS.