Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

KLUBI FAMILJAR I FILMIT

Anëtarët e klubit përfitojnë një çmim më të ulët të biletës:

- Çmimet për filmat 2D fillojnë nga 2,80€ dhe për filmat 3D nga 3,90€.
- Në çdo vizitë në kinema, çdo fëmijë i pajisur me kartë e merr menynë speciale (Kokoshka S + Pije 0.4l / Fructal 0.2l / Ujë 0,5l) për vetëm 2,00€.

* Çmimet mund të rriten për filma mbi 120, dhe 140 min (0,40€ dhe 1,20€)
* Karta KFF nuk vlen për vendet VIP