Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

Kids Fest

Të gjitha filmat pë fëmijë për vetëm 2.00€

Shtatori në Cineplexx ju dedikohet fëmijëve! #KidsFest sjell filmat e animuar me çmim special për vetëm 2.00€ në filmat Minions 2, Clifford the Big Red Dog, Sonic 2, Turing Red, Bad Guys dhe Boss Baby 2.

Oferta vlen prej 15 deri më 28 shtator!