Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

Halloween në Cineplexx

Cineplexx organizon event për Halloween me filmat IT Chapter Two, Craw dhe Annabelle Comes Home me çmim special për vetëm 2€. Gjatë natës do të ketë shumë aktivitete, dhe dekorime për t'ju përshtatur natyrës së Halloween.

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Annabelle Comes Home

Filmi i tretë në françizën "Annabelle".

Cineplexx Prishtina:

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Annabelle Comes Home

Crawl

Një vajze e re, teksa përpiqet të shpëtojë të atin gjatë një uragani të kategorisë 5, e gjen veten të bllokuar në një shtëpi të përmbytur dhe i duhet të luftojë kundër aligatorëve për jetën e saj.

Cineplexx Prishtina:

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Crawl

IT Chapter Two

Njëzet e shtatë vite pas takimit të tyre të parë me të tmerrshmin Pennywise, pjesëtarët e Klubit të Dështakëve, tashmë të rritur dhe të shpërngulur do të rikthehen nga një telefonatë shkatërruese.

Cineplexx Prishtina:

Asnjë program për Eventet në Arkiv

IT Chapter Two