FITO ME PETER RABBIT

22 MARS - 1 MAJ

Lepurushi Peter ka fshehur disa të dhëna në Cineplexx. Grumbullo të dhënat dhe përgjigju saktë të paktën në 3 prej pyetjeve të kuicit, për të fituar një prej 60 dhuratave fantastike!

Nga data 22 mars, në Cineplexx.

AKTIVITETET:

Artistë për vizatime në fytyrë
Lojë me maskota

Asnjë program për Eventet në Arkiv

FITUESIT

Të gjithë fituesit janë kontaktuar edhe përmes e-mailit, ku ju është dërguar një kod unik për shfrytëzimin e shpërblimit.

• Fituesit e 1 bilete FALAS (30):

Klodina Musliu
Lea Berisha
Drenusha Cerkini
Engjell Berisha
Andrra Haxhiislami
Arsim Kelmendi
Leonita Imeri
Gentrit Gecaj
Rrezarta Vitija
Arbene Aliu
Zanije Loshaj
Desa Ibrahimi
Doruntine Ismaili
Muhamet Balinca
Edon Nura
Edison Bardhoshi
Melos Ymeri
Erina Kryeziu
Mira Sllamniku
Hydajet Qerimi
Art Nushi
Rina Fetahu
Albana Ademi
Erona Rashica
Drilon Isufi
Majlinda Sylejmani
Aridona Gavazaj
Besfort Gashi
Albulena Sadikaj
Anila Halimi


• Fituesit e 1 PROMO menu (20):

Premtim Kastrati
Betim Gashi
Leutrim Shabani
Albin Cikaj
Pjeter Doda
Jon Rogova
Ilir Murtezi
Floriana Makeup
Ermira Lika
Rinesa Kqiku
Fatlume Lenjani
Dior Zhuri
Mergim Gashi
Tringa Zeqiri
Floriana Spanca
Qendresa Avdyli
Genta Gashi
Shpetim Arifi
Teuta Pozhegu Beqiri
Rinor Ahmeti


•Fituesit e 1 lodër origjinale të Peter Rabbit Falas (10)

Bujan Stavileci
Lorina Ramaj
Sami Isufi
Alba Cerkini
Diar Gjonbalaj
Hysen Ramadani
Sumeja Ajezi
Ndriqim Ferizi
Arianit Aliu
Leoris Ramadani

•Fituesit e 1 deri 5 bileta Falas (5)

Vese Krasniqi
Merita Dembogaj
Besir Zyberi
Nazan Spahi
Loela Rama

•Fituesja e 1 vikendi në Hotel Sharri

Qëndresa Makolli


Peter Rabbit

Përshtatje e moderuar e përrallës klasike të Beatrix Potter rreth lepurit rebel, që përpiqet të hyjë tinëz në kopshtin me perime të fermerit.

Cineplexx Prishtina:

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Peter Rabbit