E Enjte me Z Mobile

Si ta përfitoni biletën e dytë FALAS çdo të enjte:

•Duhet të keni numër (SIM) të Z Mobile dhe të dëgoni SMS në numrin 50666 me tekstin: Z Mobile 2D apo Z Mobile 3D (Varësishtë formatin e filmit që doni ta shikoni)..
•Pas dërgimit të SMS-it, ju do ta pranoni një KOD të clin duhet ta tregoni çdo të enjte te sporteli në Cineplexx menjëherë posa ta bleni biletën e parë që të dytën pastaj ta merrni FALAS..
•SMS-të mund t’i dërgoni çdo ditë të javës mirpo biletën mund ta merrni vetem të enjten.
•Nuk keni të drejtë ta shfrytëzoni më shumë se 1 Kod brenda një jave.