Ladies Night

Ladies Night - A Star is Born

Më datën 11 tetor organizojmë eventin Ladies Night me premierën e filmit A Star is Born

Gjatë eventit, do të ketë shumë shpërblime si:
Bioblas,
Karaja Kosovo
DOCA Kosova.

Ju mirëpresim!

Asnjë program për Eventet në Arkiv

A Star is Born

Një muzikant ndihmon një këngëtare dhe aktore të re të arrij famën, edhe pse mosha dhe alkooli e dërgojnë karrierën e tij në një rënie.

Cineplexx Prishtina:

Asnjë program për Eventet në Arkiv

A Star is Born