Spider-Man: Into the Spider-Verse
Sot në Cineplexx Prishtina

Filmi fillon më: 13.12.2018

Spider-Man: Into the Spider-Verse

Filmi fillon më: 20.12.2018

Bumblebee

Filmi fillon më: 20.12.2018

Second Act

Papillon
Sot në Cineplexx Prishtina

Filmi fillon më: 03.01.2019

Papillon

Filmi fillon më: 17.01.2019

Glass

Filmi fillon më: 28.12.2018

Ralph Breaks the Internet

Papillon
Sot në Cineplexx Prishtina

Filmi fillon më: 03.01.2019

Papillon

Everybody Knows
Sot në Cineplexx Prishtina

Filmi fillon më: 17.01.2019

Everybody Knows

Filmi fillon më: 17.01.2019

Glass

Filmi fillon më: 17.01.2019

The Upside

Filmi fillon më: 26.01.2019

BTS: Love Yourself

Filmi fillon më: 31.01.2019

Mary Queen of Scots

Filmi fillon më: 31.01.2019

Vice

Filmi fillon më: 07.02.2019

Cold Pursuit

Filmi fillon më: 07.02.2019

Escape Room

Filmi fillon më: 07.02.2019

The Mule

Filmi fillon më: 14.02.2019

Alita: Battle Angel

Për

Për "Halloween" do të dhurojmë bileta FALAS!

Përgjigjuni saktë në pyetje dhe fitoni bileta për filmin "Halloween"

Më shumë
Për

Për "A Star is Born" do të dhurojmë bileta FALAS!

Përgjigjuni saktë në pyetje dhe fitoni bileta për filmin "A Star is Born"

Më shumë
Për

Për "Venom" do të dhurojmë bileta FALAS!

Përgjigjuni saktë në pyetje dhe fitoni bileta për filmin "Venom"

Më shumë

Na Ndiqni

Kliko