StarCard Day

Blej 2 bileta me kartela të TEB Bank dhe fito Meny FALAS në vlerë prej 7.20 Eur (2x Pije 0,75l, Popcorn M, KitKat).

Oferta vlen çdo të hëne.

Ju mirëpresim!