PREPREMIERË

8 shkurt, ora 19:30

Harrojeni të kaluarën dhe kaloni në diçka të re, një hije më të errët! Filmi më i ri Fifty Shades Darker vjen në Cineplexx si PREPREMIERË!

Biletat në shitje!